Yangın Kapısı Temel Açıklaması
Wiki Article
Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kabil mümkün.
ürkü pas sayesinde dâhilerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış gestaltlabilir.
Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.
Sizin için yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.
Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.
Kayranında spesiyalist ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.
İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul Yangın kapısı istanbul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:
Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve hariçya çın açılmalıdır.
Yangın merdivenleri, reva bir tasar çizim ile yapım edilmelidir. Bu dizayn, kullanıcıların müstacel durumlarda haydi haydi kullanabilmesini sağlamalıdır.
Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + dizi seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.
Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın bapsı Adana işiniz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız.
Merdivenin kapısının hariçya sevap açılması gerekir. Kaldırıma haklı açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını esenlar.
Sahanlığın en azca enliliği ve uzunluğu, merdivenin rahatliğinden az gayrimümkün. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.
Dairesel merdivenin cevaz verilmediği yerler arasında meslek, esenlik tesisu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden okkalı evetğu sefahat merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına onay verilemez.